DE DAGEN VAN JE LEVEN IN NEDERLAND

"Je zoekt je huis,
wat als je al thuis bent?
Je zoekt het leven,
wat als je al leeft?
Je zoekt jezelf,
wat als je dat al bent? " - Joris Vincken -

Voel je ook dat het nu echt tijd is te leven vanuit wie jij werkelijk bent? Te gaan staan voor wie je bent? En te gaan doen wat jij echt wilt? Gewoon, omdat het nu lang genoeg heeft geduurd en je geen excuus meer wilt maken om dit niet te doen? Vind je dit, als je heel eerlijk bent, ook best spannend en ingewikkeld. En vraag je je vervolgens ook af, maar hoe dan?

In de dagen van je leven neem je leiderschap in je eigen leven. Maar dan wel leiderschap vanuit jouw hart. Ik geloof dat in essentie alles in jezelf aanwezig is. Alles om het leven te kunnen leiden, zoals jij dit wilt, wat jou gelukkig maakt. Zoals het voor jou bedoeld is. En ik weet ook hoe lastig het soms kan voelen om bij jouw essentie te komen. Hoe je hierin vaak verward raakt. Tijdens deze dagen faciliteer ik jou hierin. We maken het niet onnodig ingewikkeld, maar pakken het wel fundamenteel aan, door ons te richten op de ankers van verbinding, vertrouwen en verwondering.

" Zelfvertrouwen, rust, confronterend, humor,
praktisch, verhelderend, nieuwe inzichten, stevigheid "' Het moment dat je je eigen pad gaat volgen,
is het moment dat je de held wordt
van je eigen leven. '

In de dagen van je leven geef je op een liefdevolle en krachtige manier, inhoud en invulling aan jouw ankers. Ze geven jou zelfvertrouwen, kracht en fundament om  jouw levenspad te volgen en te leven. Als je deze basis op orde hebt, hoef je niet langer te zoeken naar jouw pad, of te duiken in het verleden. Dan hoeft deze zoektocht niet meer lang en ingewikkeld te zijn. Jouw pad, ontvouwt zich als vanzelf. Omdat jij in verbinding staat met jezelf, omdat je leeft vanuit (zelf)vertrouwen en je je kunt verwonderen over het spel van het leven. Sterker nog, als je de jij van nu echt begrijpt en liefdevol kunt omarmen, ben je in staat om – elke dag opnieuw – de keuzes te maken die jouw grotere doel dienen. Keuzes uit het hart, die goed zijn voor jou, en hiermee automatisch ook voor de mensen en de wereld om jou heen. Die het leven leuker, lichter, zinvoller en liefdevoller maken. En het mooie? Dit proces hoef je niet alleen te doen. Dit doe je samen met een groep gelijkgestemden en faciliteer ik met alle liefde en kennis die ik in in me heb. Een groter kado kan ik aan jou (en aan mezelf ;-)) en jij aan jezelf niet geven. 

Twijfel je nog? Niet doen, kom gewoon naar dag 1 van de Dagen van je leven NL. Dan kun je daarna beslissen of je verder wilt gaan met de andere dagen.

Na dit programma:

Belangrijke uitgangspunten:

Als je kiest voor dit programma, kies je voor:

Programma

Dag 1
“I am not what happened to me, I am what I choose to become“
Verbinding: Kennismaking, formuleer je eigen missie, maak dit concreet en ervaar hierbij de kracht van de natuur.
Dag 1
Dag 2
“We don't see things as THEY are, we see things as WE are“
Vertrouwen: Wie ben ik? Hoe doe ik? Wat is mijn unieke talent?
Dag 2
Dag 3
"Jouw spiegel is de verbinding die je zoekt"
Verbinding en Verwondering: Verbinden met je eigen triggers, oefenen in neutraliteit en doorbreek je patronen.
Dag 3
Dag 4
“Ik ga je verlaten zei angst, hoe moet ik dan verder zei kracht, vraag het aan wijsheid, die staat naast je“
Verwondering: Wat als alles mogelijk is? En de kracht van de stilte.
Dag 4
Dag 5
“Life is not something you find, it is something you create!"
Maatwerk en Wrap up.
Dag 5
Terugkomdag
“Laat achter je wat was, laat gaan wat moet, laat zijn wat is“
Inspireren, aanscherpen, verdiepen
Terugkomdag

Veelgestelde vragen

Heel eerlijk? Ik heb nog nooit iemand vooraf gehoord die zei: ‘ Mezelf kwetsbaar opstellen in een groep, daar heb ik nou echt zin in’. Dus je bent niet alleen als je dit denkt ;-). Achteraf geven de deelnemers aan, dat juist de groep een grote toegevoegde waarde levert, dat het veel extra lol oplevert, dat het inspireert om samen met gelijkgestemden te ontwikkelen en ervaringen te delen. Door dit programma met een groep te volgen, geef je een enorme boost aan je persoonlijke en innerlijke ontwikkeling. Op een hele andere manier dan wanneer je dit 1-1 doet. Je bent 6 hele dagen aan de slag met je eigen ontwikkeling. Juist doordat we in een groep werken, is het programma heel interactief, inhoudelijk afwisselend en gebruiken we veel verschillende werkvormen, wat maakt dat dit programma echt een ervaring is, waardoor de inzichten direct beklijven. Daarnaast gebeurt er buiten het programma vaak nog heel veel bij jezelf, waardoor het fijn is dat je dit kunt delen met anderen als je dit prettig vindt. Bovendien, als een ander werkt aan zijn eigen ontwikkeling, werkt deze persoon energetisch ook aan jouw ontwikkeling, best lekker :-). Natuurlijk is het vooral ook erg gezellig, er wordt wat afgelachen en brengt het hiermee ook veel luchtigheid.

Dat snap ik heel goed. Het programma is gevarieerd opgesteld. Het zijn interactieve dagen met veel verschillende werkvormen en inhoud. De dagen vliegen voorbij. Doordat je gedurende een aantal maanden intensief met je innerlijke ontwikkeling bezig bent, kun je ook echt je blijvende veranderingen creëren. Je kunt niet meer terug naar hoe je het deed. Twijfel je nog steeds? Bel me gerust, of kom gewoon naar dag 1 (97 euro excl. btw), daarna mag je voor jezelf besluiten of je door wilt gaan met dag 2, of dat dag 1 nu voor jou even genoeg is.

In deze telefonische intake zoemen we in op jouw specifieke vraag en bepalen we samen of dit traject jou ook daadwerkelijk de stappen vooruit gaat helpen die jij wilt zetten. Bovendien is dit moment natuurlijk bij uitstek geschikt om al je vragen en twijfels met mij te delen. Zodat ik je hierbij kan helpen.

Mijn missie is om zoveel mogelijk mensen te faciliteren in hun persoonlijke en innerlijke ontwikkeling, door dit fundamenteel aan te pakken. Is het financieel voor jou op dit moment lastig? Neem dan even contact met me op, dan kunnen we samen kijken naar een eventuele oplossing.

Vanzelfsprekend is het hele programma maatwerk. Het draait namelijk om jouw eigen innerlijke ontwikkeling. Het pakken van jouw leiderschap vanuit je hart. Deze dag houd ik graag open voor waar er nog een extra behoefte ligt, verdieping, aanvulling etc. Daarnaast is er ook ruimte in het programma voor aanvullende individuele vragen. Bijvoorbeeld een loopbaanvraagstuk, een relatievraagstuk of  andere intervisievraagstukken. 

Als jij er behoefte aan hebt, is er zeker ruimte om (tegen betaling) aanvullend 1 – 1 gesprekken in te plannen. Daarnaast ben ik tussentijds natuurlijk altijd beschikbaar voor spontane hulpvragen.

Op 30 oktober start een volgende groep. Met de volgende data: 30/10, 20/11, 11/12, 8/1, 29/1, 19/3. Neem gerust even contact op voor aanvullende vragen of jouw persoonlijke voorkeuren.  Het is ook altijd mogelijk om dag 1 van een programma te volgen, om vervolgens in dag 2 van een ander programma in te stromen.