OVER HELGA

Ik geloof niet in grote veranderingen. Wel in kleine stappen die tot grote blijvende veranderingen leiden. Ik geloof trouwens ook niet in dè beste methode. Of die ene manier. Ik geloof wel in de dingen doen die voor jou werken. Ik hou trouwens wel enorm van een fundamentele aanpak, maar ik hou niet van onnodig ingewikkeld :-).

Lieve jij, welkom op mijn site. Ik ben Helga. Naast moeder van 3 kinderen ben ik HeartConnection ® Practitioner en Trainer , Coach en Teamfacilitator. In mijn werkende leven ken ik uiteraard ook de zoektocht naar een leven vanuit energie en flow en het benutten van je kwaliteiten. Het zoeken naar puur geluk en inspiratie. En het vinden van je passie, energie en balans. Naar het leven van je zielenpad.

En zoals het dan een klein beetje ‘hoort’, heb ook ik mijn hick – ups gehad. Zo heb ik een keer mijn baan als manager opgezegd (ik kon niet anders) en heb ik 9 maanden evenwichtsproblemen gehad na het krijgen van onze derde, was het leuk? Nee, ik vond het afschuwelijk! Was het makkelijk? Nee, ik vond het elke dag een strijd! Dit soort dingen wat meer accepteren kwamen toen nog niet voor in mijn woordenboek , het woord vechten wel. En toch, kan ik nu zeggen (achteraf is het altijd makkelijk kletsen ;-)), hebben ze me mede gemaakt tot wie ik nu ben. Een vrouw die haar hart volgt, de dingen doet waar ze echt in gelooft, die gave dingen doet, die (meestal ;-)) echt aanwezig kan zijn bij haar kinderen en die nooit stopt met innerlijk ontwikkelen. 

Al vele mooie mensen heb ik mogen faciliteren in hun eigen persoonlijke en innerlijke ontwikkeling. En het klinkt misschien wat soft, maar ik vind het oprecht een groot kado als ik deze mensen gedurende één van mijn programma’s zie groeien en stralen. Of dat nu bij mij aan de keukentafel is, in mijn praktijk is of in Frankrijk. Ik geniet ervan om snel tot de kern te komen, om te doen wat echt nodig is, om patronen te doorbreken en vanuit nieuwe inzichten echte stappen te zetten. Zo dat je zelf een blijvende verandering creëert. Gaat dit vanzelf? Nee, heus niet, maar ik beloof je dat je meegaat op mijn energie en dat je door mijn ‘ spot on klotevragen ‘ (zoals ik regelmatig hoor) en de lol die we met elkaar hebben, je niet meer terug kan naar de oude jij. Dat je bewust aan het stuur staat van jouw eigen leven, dat je oprecht blij bent met jezelf en je eigen talenten. Dat je de juiste keuzes maakt. Dat je echt geniet van jouw mooiste leven. Dat gun ik jou ook! En met mijn programma’s en kennis in combinatie met mijn energie, klotevragen ;-), luchtigheid en praktische inslag, kan jij dit aan jezelf geven!