DE DAG VAN JE LEVEN

"I am not what happened to me, I am what I choose to become"

Denk je ook steeds vaker. Wat wil ik nu echt? Op welke manier wil ik mijn leven leiden? Waar word ik gelukkig van? Neem je ook te weinig tijd om hier over na te denken. Of stagneert dit denkproces vervolgens? Houd je er ook van om dingen niet onnodig ingewikkeld te maken, maar wel fundamenteel en concreet aan te pakken? Gun jezelf dan vooral deze dag! 

 

" Persoonlijk, confronterend, verhelderend, gezellig "

Op deze inspirerende dag gun jij jezelf de tijd om jouw leven onder de loep te nemen. Je ontrafelt je persoonlijke missie en je stelt je eigen concrete en haalbare doelen. Hiermee heb je DE ingrediënten om de juiste vervolgstappen als vanzelf te laten ontstaan.

Na deze dag

Belangrijke uitgangspunten

Als je kiest voor deze dag, kies je voor:

Veelgestelde vragen

Ik snap heel goed dat je dat zegt. Sterker nog, ik weet dat er maar heel weinig mensen zijn die zeggen: ” Zo’n groep, dat is echt iets voor mij “. In de jaren dat ik dit werk doe, krijg ik van de de deelnemers terug dat ze het juist een meerwaarde vinden om met een groep gelijkgestemden  aan de slag te zijn. Dat het heel verhelderend en inspirerend werkt en dat het ook heel veel plezier oplevert. Ik zou zeggen, kom het gewoon ervaren ;-). 

De deelnemers halen dusdanig veel inzichten en praktische handvatten uit deze dag dat ze hiermee verder zelf aan de slag kunnen. Dat is ook altijd mijn insteek van deze dag. Je moet er direct mee aan de slag kunnen in de praktijk. Als je nog meer verdieping wilt, dan kun je instromen vanaf dag 2 in de dagen van je leven. En, je kunt natuurlijk ook altijd mee naar Frankrijk ;-).

Deze dag vraagt geen voorbereidingstijd van je. De dag is echt bedoeld als (reflectie)tijd voor jou, waarin je met inspirerende opdrachten aan de slag gaat met jouw eigen missie en doelen.  Gelukkig ‘kost’ deze dag je slechts 5 uur en je kunt dit doen op een dag naar jouw keuze. 

” Het was een heerlijke dag, waarbij mijn persoonlijke missie echt duidelijk is geworden “
” Wat een inspirerende inzichten heb ik gekregen voor nu en in de toekomst “
” Het formuleren van mijn missie was makkelijker dan ik dacht. Fijn om te voelen dat het ook licht en speels kan. “
” Wat een relaxte, gezellige en goed verzorgde dag, bedankt voor de nieuwe inzichten en concrete doelen, hiermee kan ik zeker verder.”