RETREAT 'EN FRANCE'
HeartConnection

"Balance is not something you find, it is something you create"

Ben jij ook een gedreven vrouw die altijd maar doorgaat? En heb je een verlangen om jezelf beter te leren kennen, om te leven vanuit wie jij in essentie bent? En merk je dat het lastig is om hier tijd voor vrij te maken, om daadwerkelijk patronen te doorbreken? Omdat je dan denkt, ja maar, HOE dan? 

" Intensief, confronterend, humor, nieuwe inzichten,
praktisch, eigen zoekproces, waardevol, lekker eten, verhelderend,
nieuw startpunt, prachtige locatie "

Het lijkt zo ingewikkeld! En toch is het eigenlijk ook best simpel… Als je de juiste kennis hebt om vanuit verbinding en vertrouwen te leven. Als je je eigen triggers (h)erkent. Als je de juiste ‘ingrediënten’ hebt om ZELFZEKER te zijn. Als je VOELT wat je voelt. En als je ook helder hebt HOE je dit gaat aanpakken. DAN is het in gang zetten van je eigen verandering, slechts een logisch vervolg. 

Verlang je ook weleens naar een periode van rust waarin je even lekker met jezelf aan de slag kunt? Gewoon een moment van pas op de plaats? Zodat je opnieuw je eigen koers kunt bepalen. En je met verrijkende inzichten en concrete acties, je toekomst tegemoet gaat?

Oh ja, en wil je dat dit proces op een efficiënte, luchtige en zorgvuldige manier gefaciliteerd wordt? En wil je dit ook in een prachtige omgeving in Frankrijk? Met een gave groep vrouwen, zwembad, tennisbaan, wijn en heerlijk eten? En denk je stiekem weleens F*** perfect? 

Video afspelen

Na dit traject:

Belangrijke uitgangspunten:

Als je kiest voor dit programma, kies je voor:

Programma

Intake
“Als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg“
Kennismaking en afstemmen behoeften.
Intake
Dag 1 Aankomst
"I am not what happened to me, I am what I choose to become"
Even landen en inspiratie opdoen.
Dag 1 Aankomst
Dag 2
“Love yourself beacause you are the only person who is with you, your entire life“
(H)erken en doorvoel je eigen triggers.
Dag 2
Dag 3
“We don't see things as THEY are, we see things as WE are“
Wat is mijn behoefte in communicatie en hoe doorbreek ik patronen.
Dag 3
Dag 4
“Goed is goed en fout is ook goed"
Verbind je kracht van het verleden en je kracht van de toekomst naar het nu.
Dag 4
Dag 5
“Where focus goes, energy flows”
Leef je plan en je missie
Dag 5
Terugkomdag
“The secret of change is to focus all your energy, not on fighting the old, but on building the new“
Inspireren, aanscherpen en verder bouwen
Terugkomdag

Veelgestelde vragen

Ik zou deze vraag zelf ook stellen ;-). Mijn eigen ervaring en de ervaring van alle vrouwen die dit programma hebben gevolgd, is dat het optrekken met een groep gelijkgestemden, juist een enorme boost geeft aan je eigen ontwikkeling. Daarnaast gebeurt er buiten het programma vaak nog heel veel bij jezelf, waardoor het fijn is dat je dit kunt delen met anderen als je dit prettig vindt. Daarnaast is het vooral ook heel erg gezellig, er wordt wat afgelachen en brengt het hiermee ook veel luchtigheid.

Dat snap ik heel goed, het lijkt ook best lang. Maar geloof me, als je er eenmaal bent, ben je blij dat je er 5 dagen bent. Doordat je jezelf echt even kunt onderdompelen in het programma, je loskomt van alles thuis, je echt ervaart wat jij anders wilt in je leven, is het juist de meerwaarde om hier even tijd voor te nemen. Zodat je je eigen blijvende veranderingen kunt creëren. Je kunt niet meer terug naar hoe je het deed. 

In deze telefonische intake zoemen we in op jouw specifieke coachvraag en bepalen we samen of dit traject jou ook daadwerkelijk de stappen vooruit gaat helpen die jij wilt zetten. Bovendien is dit moment natuurlijk bij uitstek geschikt om al je vragen en twijfels met mij te delen. Zodat ik je hierbij kan helpen.

Vanuit Nederland is het mogelijk om op Bergerac of Bordeaux te vliegen en daar een auto te huren. Uiteraard kun je dit onderling afstemmen. De ervaring leert dat er ook altijd deelnemers zijn die graag met de auto reizen, ook dit is mogelijk. Vanaf Utrecht is het 980 km rijden. 

Jazeker! Deze dagen zijn ook echt bedoeld als even tijd voor jezelf. Bovendien geloof ik niet dat het zinvol is om elke dag van 9.00 – 17.00 aan jezelf te werken. Vol is vol. Daarom hebben we vaak een programma van 9.00 – 15.00, zodat je daarna alle tijd hebt om gebruik te maken van het zwembad, de tennisbaan, te wandelen in het bos, te lezen, een filmpje te kijken. Wat mij betreft een must om alle inzichten die je op doet een plekje te kunnen geven.

De inhoud van de terugkomdag wordt bepaald op basis van de behoefte die je t.z.t hebt. Over het algemeen is dit het moment om te kijken naar wat er allemaal al is gelukt en waar je nog tegenaan loopt in de dagdagelijkse praktijk. En ga je naar huis met nieuwe inzichten en handvatten om je volgende blijvende veranderingen te creëren.