Het verhaal achter jouw thema, klacht of ziekte

" Het leven is een workshop " - Marjolein van der Meulen -

Ons lichaam is oneindig intelligent. Een thema, klacht of ziekte, is wat ons betreft dan ook geen foutje, het vertelt ons wel een verhaal over onze onbewuste programmeringen. Je kunt het zien als een uitnodiging om jezelf keer op keer te ontmoeten, om vanuit hier te leren en te groeien. In deze Masterclass nemen we je een stukje mee op reis in de puzzel van jouw lichaam, jouw leven en jouw verhaal.

Vanuit de biologie en de kennis van HeartConnection Nederland ® geven we je een nieuwe kijk op je levensthema’s, fysieke klachten en overtuigingen. Een kijk die 180 graden anders is, dan wat we tot nu toe over ons lichaam hebben geleerd en die ons en vele anderen om ons heen enorm veel inzicht, bewustzijn en vertrouwen heeft gegeven. Vertrouwen in het zelfgenezend vermogen van ons lichaam en daarmee meer rust en vertrouwen in onszelf. Deze masterclass is het begin van een totaal nieuw bewustzijn, waardoor veranderingen in je leven als vanzelf tot stand kunnen komen en je weer aan het stuur van je leven kunt gaan staan. 

Deze Masterclass geef ik graag samen met mijn zus en tevens mijn HeartConnection collega, Bianca Treur. Zij is naast HeartConnection Practitioner, eigenaar van Fysiotime.nl. De Masterclass geven we in Breukelen en duurt van 10.00 – 13.00 uur. 

ps: Deze Masterclass geven we ook online. Zie hieronder bij de online events.

GRATIS TOOL

Ik ga voor
blijvende
verandering

Wil je ook vanaf morgen een blijvende verandering creëren in je dagelijkse leven? Gewoon doen! Klik dan hier en ontvang een gratis werkboek en bijbehorende audio.

" Verandering begint met een kleine stap "

ONLINE EVENTS

In deze tijd bied ik je uiteraard ook graag de mogelijkheid om online gave inspiratie op te doen. De Masterclass die hierboven staat, wordt daarom ook online aangeboden. Deze geef ik graag met mijn HeartConnection collega Yolanda van der Zuijlen. Kijk op haar website voor alle online data.

OVERIG

Naast de programma’s die ik op mijn site aanbied, begeleid ik ook met veel plezier 1-1 coachingstrajecten en faciliteer ik teamontwikkeltrajecten. Heb je hier interesse in? Neem dan vooral even vrijblijvend contact met me op! Oh ja, maar alleen als je er echt klaar voor bent om patronen te doorbreken en blijvende verandering te creëren. Of kijk nog even op verschilspecialisten.nl

Daarnaast geloof ik heel erg in samenwerkingsinitiatieven. Netwerken waarin we vanuit een hartsverbinding gave dingen faciliteren op jouw weg van persoonlijke ontwikkeling. In deze wereld zijn we nog heel erg gewend om, vanuit marketing, mensen van angst naar perspectief te praten. Met deze initiatieven willen we dit op een andere, organische manier neerzetten. Samenwerking vanuit een rotsvast vertrouwen en overvloed-denken. Dus laat je vooral inspireren op de sites van:

www.purepresence.nl en

www.heartconnectionnederland.nl