Het verhaal achter jouw thema, klacht of ziekte

" Het leven is een workshop " - Marjolein van der Meulen -

In mijn praktijk vind ik het heerlijk om mensen te verrijken met fundamentele, luchtige en praktische inzichten. Ik vind het mooi om te zien hoe mensen met de juiste kennis en inzichten weer in zichzelf geloven. Gaan staan voor zichzelf. Kunnen acteren vanuit verbinding, kracht en vertrouwen.

In elk leven ontstaan Painful Moments. Vanuit deze momenten ontwikkelen we hele krachtige overlevingsmechanismes. Je zou kunnen zeggen dat deze  mechanismes biologisch perfect, ze hebben je tenslotte gemaakt tot de persoon wie je nu bent. Vanuit deze overlevingsmechanismes,  ontwikkelen we gedrag, oordelen, overtuigingen en óók ons talent. Op het moment dat je dit principe door hebt, ontstaan er ontzettend veel kracht van binnenuit. Je begrijpt je eigen verhaal. Je kunt zelf aan het stuur gaan staan van jouw eigen leven. In plaats van overleven, heb je de tools om te kiezen voor leven. Je gaat je overleving zien als talent en je weet deze ook te benutten. Hierdoor ontstaat er meer flow in je leven. Er ontstaat meer innerlijke kracht. Je begrijpt wat de meer uitdagende mensen en situaties in je omgeving jou vertellen. Je bent in staat om de eventuele frustratie om te zetten in jouw eigen goud.

In de praktijk werk ik graag met o.a. de kennis van HeartConnection Nederland ®. Deze krachtige en oeroude filosofie geeft een nieuwe kijk op je levensthema’s, fysieke klachten en overtuigingen. Een kijk die 180 graden anders is, dan wat we tot nu toe over ons lichaam hebben geleerd en die ons en vele anderen om ons heen enorm veel inzicht, bewustzijn en vertrouwen heeft gegeven. Een thema, patroon, klacht of ziekte, is wat mij betreft dan ook geen foutje, het vertelt wel een verhaal over onze onbewuste programmeringen. Deze programmeringen kun je zien als een uitnodiging om jezelf keer op keer te ontmoeten, om vanuit hier te leren en te groeien.

Ben je nieuwsgierig wat ik voor jou kan betekenen? Bel gerust voor het maken van een afspraak of stuur mij een mail.

In 2022 plan ik weer nieuwe masterclasses.

GRATIS TOOL

Ik ga voor
blijvende
verandering

Wil je ook vanaf morgen een blijvende verandering creëren in je dagelijkse leven? Gewoon doen! Klik dan hier en ontvang een gratis werkboek en bijbehorende audio.

" Verandering begint met een kleine stap "

ONLINE EVENTS

Elke vrijdagochtend van 9.00 – 10.00, geef ik samen met mijn collega Yolanda van Zuijlen HeartConnection Talk op Clubhouse. Dit is gratis. Levensthema’s worden vanuit een nieuw bewustzijn belicht. De mens denkt in cultuur, het lichaam reageert biologisch. https://www.clubhouse.com/club/heartconnection-nederland

Op dit moment geef ik geen online masterclasses. In 2022 volgen er echter vele leuke online evenementen. Dus houd mijn socials in de gaten.

OVERIG

Naast de programma’s die ik op mijn site aanbied, begeleid ik ook met veel plezier 1-1 coachingstrajecten. Daarnaast faciliteer ik met veel plezier organisaties en teams in hun ontwikkeling. Heb je hier interesse in? Neem dan vooral even vrijblijvend contact met me op! Of kijk nog even op verschilspecialisten.nl

Ik geloof in samenwerkingsinitiatieven. Netwerken waarin we vanuit een hartsverbinding gave dingen faciliteren op jouw weg van persoonlijke ontwikkeling. In deze wereld zijn we nog heel erg gewend om, vanuit marketing, mensen van angst naar perspectief te praten. Met deze initiatieven willen we dit op een andere, organische manier neerzetten. Samenwerking vanuit een rotsvast vertrouwen en overvloed-denken. Dus laat je vooral inspireren op de sites van:

www.heartconnectionnederland.nl 

www.purepresence.nl